Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Against the Wind

Against the Wind

10/09/2021 | Flixfilm

Against the Wind på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Larkin, Kerry McGuire, Jon English
Spilletid: 50 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Under 2. verdenskrig arbejder en gruppe specialuddannede sabotører bag fjendens linjer i det besatte Belgien, men de ved ikke, at der er en forræder blandt dem.

Against the Wind havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Against the Wind på YouTube.Se Against the Wind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Against the Wind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Against the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Against the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Against the Wind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar