Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Age of Champions

Age of Champions

12/04/2016 | Flixfilm

Se Age of Champions på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Christopher Rufo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I denne livlige dokumentar viser en række ældre sportsfolk, at viljen til at vinde ikke bliver svagere med alderen.


Se Age of Champions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Age of Champions havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Age of Champions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Age of Champions:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Age of Champions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Age of Champions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar