Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Age of Samurai: Battle for Japan

Age of Samurai: Battle for Japan

24/02/2021 | Flixfilm

Age of Samurai: Battle for Japan på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hiro Kanagawa, Hayate Masao, Nathan Ledbetter
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: Korean, Japanese, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Det krigshærgede feudale Japan i det 16. århundrede bringes til live via genopførelser og eksperter, der kommenterer magtkampene og den dramatiske historie.

Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Age of Samurai: Battle for Japan på YouTube.Se Age of Samurai: Battle for Japan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Age of Samurai: Battle for Japan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Age of Samurai: Battle for Japan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar