Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Age of Samurai: Battle for Japan

Age of Samurai: Battle for Japan

24/02/2021 | Flixfilm

Se Age of Samurai: Battle for Japan på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Documentary, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Auslin, Hiro Kanagawa, Masami Kosaka, Hayate Masao
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: Korean, Japanese, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Det krigshærgede feudale Japan i det 16. århundrede bringes til live via genopførelser og eksperter, der kommenterer magtkampene og den dramatiske historie.

Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Age of Samurai: Battle for Japan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Age of Samurai: Battle for Japan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Age of Samurai: Battle for Japan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Age of Samurai: Battle for Japan (Samuraiernes tid: Kampen om Japan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar