Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Age of Tanks

Age of Tanks

09/11/2018 | Flixfilm

Se Age of Tanks på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachel Williams
Spilletid: 54 min
Land: Germany, France, Russia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Historien om militære tanks bliver fortalt i en dokumentarserie, der følger deres rolle i historien og geopolitiske forhold fra 1. verdenskrig til det 21. århundrede.

Age of Tanks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Age of Tanks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Age of Tanks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Age of Tanks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Age of Tanks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Age of Tanks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Age of Tanks

 1. JM - kl. 16:24, 11-11-2018:

  Age of Tanks er på 4 episoder og handler om kampvognes oprindelse og dens brug igennem krig, konflikter og hvordan den ændrede på traditionel kamp.

  Før jeg siger noget om programmet bliver jeg nød til at tale om den danske oversættelse, den er ikke god.

  Timingen mellem speaker og tekst svinger, til tider bliver der talt flere sekunder før teksten kommer og når teksten kommer er det tit i en anden formulering end hvad speaker har sagt.

  Eksempelvis;

  “Iragi strategies rather than Soviet tanks was at fault”, bliver oversat til “Irakernes forsvarsteknik var helt sikkert ringe”.

  Et andet eksempel er;

  “Soviet tanks meanwhile, faced as uncertain a future as the country they came from” bliver oversat til, “Imens dør de russiske tanks i det Sovjetiske Imperiums ruiner”.

  800m bliver til 8 km, halvdelen af Tysklands areal bliver til 3.5 gange Dk´s areal.

  Selve stavningen er fin. Det virker dog som om oversætter fuldstændigt har ignoreret hvad der bliver sagt og selv formulere en sætning som forhåbentligtvis og efter oversætters opfattelse bærer den samme mening eller budskab som speakers.

  Det funker bare ikke. Det er umanerligt frustrende og amatør agtigt fordi oversætter praktisk talt ændre på det færdige produkt som serien er. Ikke hvad en oversætter skal.

  Selve programmet halter desværre også. Ville virkelig ønske min galde var opbrugt for jeg finder pansrede køretøjer og teknikken fascinerende og havde håbet på et program der ville går lidt mere i detaljer med de ingeniør mæssige tanker bag og hvad nye taktikker det betød for kampskue pladsen.

  Desværre ender det hurtigt som mange andre krigs dokumentare. Interwievs med folk fra krigen, deres barndom og alt for meget tid går med ting som vi har set et utal gange før.

  Optakter til første og anden verdenskrig koster adskillige minutter som kunne være brugt på at tale om, jeg ved ikke…tanks måske.

  Tiger 2 tanken ser man i et par sekunder og så var det det. Christie´s affjedrings system bliver en fodnote, Rommel og Afrika kampene bliver ikke nævnt med et ord.

  Derefter så ellers videre til hvorfor den næste konflikt er ved at opstå, politikken bag osv.
  Desværre ender det med hvad vi har set et utal af gange før, gamle veteraner der sidder og fortæller om deres krig.

  Hvis du betragter denne serie som en krigsdokumentar som du har set et utal af gange før dog med en smule mere fokus på kampvogne er du godt på vej.

  Jeg blev skuffet, netop fordi det stort er det samme som vi har set så mange gange før og havde håbet på væsentlige mere tanks´s fokus. Sådan skulle det ikke være.

  Og husk at fravælg teksten, eller vælg svensk.

  Skriv kommentar