Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende

Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende

01/02/2014 | Flixfilm

Se Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter sin triumf ved Miss USA-konkurrencen bliver FBI-agenten Gracie Hart med ét slag berømt – og også "FBI's nye ansigt".


Se Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAgent Catwalk 2: Farlig og forrygende havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar