Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Cody Banks 2: Destination London

Agent Cody Banks 2: Destination London

12/01/2016 | Flixfilm

Se Agent Cody Banks 2: Destination London på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Kevin Allen
Skuespillere: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson
Spilletid: 100 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Teenageagenten Cody Banks er nødt til at gå undercover for at infiltrere en kostskole i London, da hans tidligere mentor begår en forbrydelse.

Agent Cody Banks 2: Destination London havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Agent Cody Banks 2: Destination London på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Agent Cody Banks 2: Destination London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Cody Banks 2: Destination London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Agent Cody Banks 2: Destination London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Agent Cody Banks 2: Destination London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar