Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Cody Banks 2: Destination London

Agent Cody Banks 2: Destination London

12/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Agent Cody Banks 2: Destination London på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Kevin Allen
Skuespillere: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson
Spilletid: 100 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Teenageagenten Cody Banks er nødt til at gå undercover for at infiltrere en kostskole i London, da hans tidligere mentor begår en forbrydelse.


Se Agent Cody Banks 2: Destination London på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Agent Cody Banks 2: Destination London havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent Cody Banks 2: Destination London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Agent Cody Banks 2: Destination London herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Agent Cody Banks 2: Destination London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Cody Banks 2: Destination London stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar