Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Agent Cody Banks 2: Destination London

12/01/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Kevin Allen
Skuespillere: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.5

Resumé: Teenageagenten Cody Banks er nødt til at gå undercover for at infiltrere en kostskole i London, da hans tidligere mentor begår en forbrydelse.


Se Agent Cody Banks 2: Destination London på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Agent Cody Banks 2: Destination London havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent Cody Banks 2: Destination London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Agent Cody Banks 2: Destination London herunder:Fra premieredatoen (12. januar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Agent Cody Banks 2: Destination London er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Agent Cody Banks 2: Destination London stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar