Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Cody Banks

Agent Cody Banks

12/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Agent Cody Banks på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family, Romance, Thriller
Instruktør: Harald Zwart
Skuespillere: Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David
Spilletid: 102 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: En teenager er ansat som hemmelig agent og får til opgave at komme tættere på en sød klassekammerat for at skaffe oplysninger om en plan, hendes far har udtænkt.


Se Agent Cody Banks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Agent Cody Banks havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent Cody Banks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Agent Cody Banks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Agent Cody Banks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Cody Banks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar