Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Cody Banks

Agent Cody Banks

12/01/2016 | Flixfilm

Se Agent Cody Banks på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family, Romance, Thriller
Instruktør: Harald Zwart
Skuespillere: Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David
Spilletid: 102 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En teenager er ansat som hemmelig agent og får til opgave at komme tættere på en sød klassekammerat for at skaffe oplysninger om en plan, hendes far har udtænkt.

Agent Cody Banks havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Agent Cody Banks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Agent Cody Banks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Cody Banks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Agent Cody Banks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Agent Cody Banks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar