Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter

Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter

10/12/2017 | Flixfilm

Se Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Tobias Falk
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Saba Mubarak, Frida Hallgren, Reuben Sallmander
Spilletid: 90 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Arabic
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Den hemmelige agent Carl Hamilton går i aktion for at redde sin kidnappede guddatter, Nathalie, fra de hensynsløse terroristers kløer.

Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Agent Hamilton: But Not If It Concerns Your Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar