Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Agent

20/12/2019 | Flixfilm

Se Agent på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Swaroop Rsj
Skuespillere: Naveen Polishetty, Shruti Sharma, Shredha Rajagopalan, Darbha Appaji Ambarisha
Spilletid: 148 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: En tidligere spiller prøver lykken som sportsagent i den afrikanske fodboldverden, men en hemmelighed fra hans fortid truer med at ødelægge alt for ham.


Se Agent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Agent (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Agent:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Agent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar