Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

20/12/2018 | Flixfilm

Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens Retsuko desperat laver planer for juleaften, løber hendes nye besættelse med at blive bekræftet på de sociale medier af sporet.

Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på YouTube.Se Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

  1. isa - kl. 22:17, 20-12-2018:

    jeg elsker aggretsuko og glæder mig til sæson 2 og julespecalen er fantastisk

Skriv kommentar