Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

20/12/2018 | Flixfilm

Se Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens Retsuko desperat laver planer for juleaften, løber hendes nye besættelse med at blive bekræftet på de sociale medier af sporet.


Se Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAggretsuko: We Wish You a Metal Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

  1. isa - kl. 22:17, 20-12-2018:

    jeg elsker aggretsuko og glæder mig til sæson 2 og julespecalen er fantastisk

    Skriv kommentar