Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

20/12/2018 | 1 kommentar

Se Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens Retsuko desperat laver planer for juleaften, løber hendes nye besættelse med at blive bekræftet på de sociale medier af sporet.


Se Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas

  1. isa - kl. 22:17, 20-12-2018:

    jeg elsker aggretsuko og glæder mig til sæson 2 og julespecalen er fantastisk

    Skriv kommentar