Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aggretsuko

Aggretsuko

27/08/2020 | Flixfilm

Se Aggretsuko på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Drama, Music, Musical, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ben Diskin, Erica Mendez, G.K. Bowes, Katelyn Gault
Spilletid: 15 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Den røde panda Retsuko får afløb for sine frustrationer ved at synge dødsmetal og growle, når hun har fri fra sit utaknemmelige kontorjob.

Aggretsuko (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Aggretsuko på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aggretsuko (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aggretsuko (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aggretsuko, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aggretsuko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Aggretsuko

  1. isa - kl. 09:13, 10-09-2018:

    vildt god serie. jeg glæder mig til sæson 2 kommer.

    Skriv kommentar