Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aggretsuko

Aggretsuko

15/06/2019 | Flixfilm

Se Aggretsuko på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Drama, Music, Musical, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaolip, Komegumi Koiwasaki, Maki Tsuruta, Shingo Kato
Spilletid: 15 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den røde panda Retsuko får afløb for sine frustrationer ved at synge dødsmetal og growle, når hun har fri fra sit utaknemmelige kontorjob.


Se Aggretsuko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aggretsuko (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aggretsuko (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Aggretsuko:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aggretsuko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aggretsuko (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Aggretsuko

  1. isa - kl. 09:13, 10-09-2018:

    vildt god serie. jeg glæder mig til sæson 2 kommer.

    Skriv kommentar