Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agneepath

Agneepath

09/04/2020 | Flixfilm

Se Agneepath på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Karan Malhotra
Skuespillere: Hrithik Roshan, Priyanka Chopra, Sanjay Dutt, Rishi Kapoor
Spilletid: 174 min
Land: India
Sprog: Hindi, Marathi, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En dreng vokser op og bliver en del af mafiaen for at få ram på den gangster, der dræbte hans uskyldige far. Men hævn kan have sin pris.

Agneepath havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Agneepath på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Agneepath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agneepath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Agneepath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Agneepath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar