Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Agyaat

01/05/2020 | Flixfilm

Se Agyaat på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Ram Gopal Varma
Skuespillere: Nithiin, Priyanka Kothari, Rasika Dugal, Gautam Rode
Spilletid: 130 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Et filmhold on location i en fjerntliggende skov mister et efter et sine medlemmer til et mystisk væsen, de hverken kan se eller høre.

Agyaat havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Agyaat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Agyaat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agyaat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Agyaat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Agyaat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar