Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ai Weiwei: Never Sorry

Ai Weiwei: Never Sorry

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Weiwei Ai, Dan Ai, Lao Ai, Lee Ambrozy
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei anvender sociale medier og kunst som en inspiration til protester og udsættes for styrets forfølgelse for sine handlinger.


Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ai Weiwei: Never Sorry havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ai Weiwei: Never Sorry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ai Weiwei: Never Sorry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ai Weiwei: Never Sorry er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ai Weiwei: Never Sorry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar