Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ai Weiwei: Never Sorry

Ai Weiwei: Never Sorry

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Weiwei Ai, Dan Ai, Lao Ai, Lee Ambrozy
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei anvender sociale medier og kunst som en inspiration til protester og udsættes for styrets forfølgelse for sine handlinger.


Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ai Weiwei: Never Sorry havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ai Weiwei: Never Sorry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ai Weiwei: Never Sorry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ai Weiwei: Never Sorry er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ai Weiwei: Never Sorry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar