Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ai Weiwei: Never Sorry

Ai Weiwei: Never Sorry

01/08/2014 | Flixfilm

Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Weiwei Ai, Dan Ai, Lao Ai, Lee Ambrozy
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei anvender sociale medier og kunst som en inspiration til protester og udsættes for styrets forfølgelse for sine handlinger.

Ai Weiwei: Never Sorry havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ai Weiwei: Never Sorry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ai Weiwei: Never Sorry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ai Weiwei: Never Sorry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ai Weiwei: Never Sorry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ai Weiwei: Never Sorry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar