Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ainori Love Wagon: African Journey

Ainori Love Wagon: African Journey

30/01/2020 | Flixfilm

Se Ainori Love Wagon: African Journey på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Becky, Ryô Katô, Karina Maruyama
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Syv fremmede fra Japan tager ud på en rejse for at finde kærligheden. De kører gennem Afrika, hvor udfordringer, eventyr og romantik venter dem.

Ainori Love Wagon: African Journey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ainori Love Wagon: African Journey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ainori Love Wagon: African Journey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ainori Love Wagon: African Journey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ainori Love Wagon: African Journey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ainori Love Wagon: African Journey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar