Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ainori Love Wagon: Asian Journey

Ainori Love Wagon: Asian Journey

31/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Ainori Love Wagon: Asian Journey på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Syv mænd og kvinder i en lyserød bus på jagt efter ægte kærlighed. På en rejse gennem Asien med fremmede er deres mål at vende tilbage til Japan som par.


Se Ainori Love Wagon: Asian Journey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ainori Love Wagon: Asian Journey (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ainori Love Wagon: Asian Journey (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ainori Love Wagon: Asian Journey herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ainori Love Wagon: Asian Journey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ainori Love Wagon: Asian Journey (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar