Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ain’t Them Bodies Saints

Ain’t Them Bodies Saints

01/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Ain’t Them Bodies Saints på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: N/A
Instruktør: Sidhartha Siva
Skuespillere: Musthafa, Sudhakaran Nair, Rachana Narayanankutty, Sudheesh
Spilletid: 115 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Efter Bob Muldoon er flygtet fra fængslet, begynder han at lede efter sin kæreste og deres datter, men genforeningen går ikke som planlagt.


Se Ain’t Them Bodies Saints på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ain’t Them Bodies Saints havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ain’t Them Bodies Saints ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ain’t Them Bodies Saints herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ain’t Them Bodies Saints er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ain’t Them Bodies Saints stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar