Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Air Attack

Air Attack

15/12/2015 | Flixfilm

Se Air Attack på Netflix

Indspilningsår: 1932
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En vanæret elitesoldat kaprer et civilt fly og planlægger at slå alle ihjel – inklusive den general, der forrådte ham.


Se Air Attack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAir Attack havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Air Attack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Air Attack herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Air Attack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Attack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar