Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Air Attack

Air Attack

15/12/2015 | Flixfilm

Air Attack på Netflix

Produktionsår: 1932
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En vanæret elitesoldat kaprer et civilt fly og planlægger at slå alle ihjel – inklusive den general, der forrådte ham.

Air Attack havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Air Attack på YouTube.Se Air Attack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Air Attack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Attack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Air Attack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Air Attack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar