Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Air Bud: World Pup

Air Bud: World Pup

05/07/2019 | Flixfilm

Se Air Bud: World Pup på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Buddy, den atletiske golden retriever, der brillerede med sit talent inden for amerikansk fodbold og basketball, får to nye roller: fodboldstjerne og far.


Se Air Bud: World Pup på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAir Bud: World Pup havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Air Bud: World Pup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Air Bud: World Pup herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Air Bud: World Pup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Bud: World Pup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar