Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Air Bud: World Pup

Air Bud: World Pup

05/07/2019 | Flixfilm

Air Bud: World Pup på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Buddy, den atletiske golden retriever, der brillerede med sit talent inden for amerikansk fodbold og basketball, får to nye roller: fodboldstjerne og far.

Air Bud: World Pup havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Air Bud: World Pup på YouTube.Se Air Bud: World Pup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Air Bud: World Pup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Bud: World Pup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Air Bud: World Pup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Air Bud: World Pup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar