Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Air Bud

31/08/2016 | Flixfilm

Air Bud på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Charles Martin Smith
Skuespillere: Michael Jeter, Kevin Zegers, Wendy Makkena
Spilletid: 59S min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Holdlederen Josh opdager, at hans hund Buddy kan spille basketball, og inden længe fører golden retrieveren holdet til mesterskabet.

Air Bud havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Air Bud på YouTube.Se Air Bud på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Air Bud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Bud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Air Bud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Air Bud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar