Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Air Buddies

Air Buddies

31/08/2016 | Flixfilm

Air Buddies på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Robert Vince
Skuespillere: Cascy Beddow, Jane Carr, Kelly Chapek, Patrick Cranshaw
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Fem golden retriever-hvalpe tumler i aktion, da deres forældre bliver hundenappede i denne film i Disneys serie om basketball-hunden.

Air Buddies havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Air Buddies på YouTube.Se Air Buddies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Air Buddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Air Buddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Air Buddies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Air Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar