Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Airheads

11/11/2014 | Flixfilm

Se Airheads på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Crime, Music
Instruktør: Michael Lehmann
Skuespillere: Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler, Chris Farley
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Et heavy metal-band med store drømme og en demo, ingen vil spille, besætter en radiostation og holder dens DJ's som gidsler, indtil de går med til at afspille båndet.


Se Airheads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAirheads havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Airheads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Airheads herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Airheads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Airheads stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar