Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Airlift

15/08/2016 | Flixfilm

Airlift på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Raja Menon
Skuespillere: Akshay Kumar, Nimrat Kaur, Kumud Mishra
Spilletid: 2 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mens Golfkrigen raser i 1990, risikerer en velhavende indisk forretningsmand i Kuwait alt for at trodse irakerne og hjælpe med at evakuere over 170.000 indere.

Airlift havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Airlift på YouTube.Se Airlift på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Airlift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Airlift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Airlift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Airlift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar