Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Airplane II: The Sequel

Airplane II: The Sequel

30/09/2016 | Flixfilm

Airplane II: The Sequel på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Ken Finkleman
Skuespillere: Robert Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I denne film må en pilot bekæmpe sin frygt for at redde passagererne på den første kommercielle rumflyvning og vinde sin ekskæreste tilbage.

Airplane II: The Sequel havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Airplane II: The Sequel på YouTube.Se Airplane II: The Sequel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Airplane II: The Sequel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Airplane II: The Sequel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Airplane II: The Sequel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Airplane II: The Sequel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar