Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Airplane II: The Sequel

Airplane II: The Sequel

30/09/2016 | Flixfilm

Se Airplane II: The Sequel på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Ken Finkleman
Skuespillere: Lloyd Bridges, Raymond Burr, Chuck Connors, Rip Torn
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I denne film må en pilot bekæmpe sin frygt for at redde passagererne på den første kommercielle rumflyvning og vinde sin ekskæreste tilbage.


Se Airplane II: The Sequel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAirplane II: The Sequel havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Airplane II: The Sequel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Airplane II: The Sequel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Airplane II: The Sequel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Airplane II: The Sequel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar