Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aiyyaa

22/06/2017 | Flixfilm

Se Aiyyaa på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Sachin Kundalkar
Skuespillere: Rani Mukerji, Prithviraj Sukumaran, Nirmiti Sawant, Subodh Bhave
Spilletid: 152 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En udadvendt og fantasifuld pige fra en konservativ familie forfølger sin drømmemand, mens hun bekæmper udsigten til et arrangeret ægteskab.


Se Aiyyaa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aiyyaa havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aiyyaa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Aiyyaa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aiyyaa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aiyyaa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar