Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AJ and the Queen

AJ and the Queen

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se AJ and the Queen på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Izzy G., Tia Carrere, RuPaul, Katerina Tannenbaum
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: På sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper får dragqueenen Ruby Red en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en rapkæftet 10-årig pige.


Se AJ and the Queen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


AJ and the Queen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om AJ and the Queen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til AJ and the Queen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til AJ and the Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AJ and the Queen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar