Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AJ and the Queen

AJ and the Queen

10/01/2020 | Flixfilm

Se AJ and the Queen på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Izzy G., Michael-Leon Wooley, Josh Segarra
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: På sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper får dragqueenen Ruby Red en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en rapkæftet 10-årig pige.


Se AJ and the Queen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAJ and the Queen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om AJ and the Queen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til AJ and the Queen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til AJ and the Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AJ and the Queen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar