Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ajeeb Daastaans

Ajeeb Daastaans

16/04/2021 | Flixfilm

Se Ajeeb Daastaans på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Neeraj Ghaywan, Kayoze Irani, Shashank Khaitan, Raj Mehta
Skuespillere: Fatima Sana Shaikh, Jaideep Ahlawat, Nushrat Bharucha, Abhishek Banerjee
Spilletid: 142 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Fire kortfilm undersøger de overraskende måder, hvorpå uventede ting kan pirke til de ubekvemme følelser, der ulmer under overfladen på sårbare forhold.

Ajeeb Daastaans havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ajeeb Daastaans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ajeeb Daastaans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ajeeb Daastaans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ajeeb Daastaans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ajeeb Daastaans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar