Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AJIN: Demi-Human

AJIN: Demi-Human

27/12/2016 | Flixfilm

AJIN: Demi-Human på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Horror, Mystery
Instruktion: Katsuyuki Motohiro
Skuespillere: Takeru Satoh, Mamoru Miyano, Gô Ayano
Spilletid: 109 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En teenager opdager, at han er udødelig og flygter, inden der bliver udført forsøg med ham. Andre udødelige har planer om at kæmpe imod, og han må vælge side.

AJIN: Demi-Human havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til AJIN: Demi-Human på YouTube.Se AJIN: Demi-Human på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om AJIN: Demi-Human ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AJIN: Demi-Human stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame AJIN: Demi-Human, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til AJIN: Demi-Human er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar