Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AJIN: Demi-Human

AJIN: Demi-Human

27/12/2016 | Ingen kommentarer

Se AJIN: Demi-Human på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Horror, Mystery
Instruktør: Katsuyuki Motohiro
Skuespillere: Mamoru Miyano, Takeru Satoh, Minami Hamabe, Tetsuji Tamayama
Spilletid: 109 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En teenager opdager, at han er udødelig og flygter, inden der bliver udført forsøg med ham. Andre udødelige har planer om at kæmpe imod, og han må vælge side.


Se AJIN: Demi-Human på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


AJIN: Demi-Human havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om AJIN: Demi-Human ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til AJIN: Demi-Human herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til AJIN: Demi-Human er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AJIN: Demi-Human stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar