Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AJIN: Demi-Human

AJIN: Demi-Human

27/12/2016 | Flixfilm

Se AJIN: Demi-Human på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Horror, Mystery
Instruktør: Katsuyuki Motohiro
Skuespillere: Mamoru Miyano, Takeru Satoh, Minami Hamabe, Tetsuji Tamayama
Spilletid: 109 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En teenager opdager, at han er udødelig og flygter, inden der bliver udført forsøg med ham. Andre udødelige har planer om at kæmpe imod, og han må vælge side.


Se AJIN: Demi-Human på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAJIN: Demi-Human havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om AJIN: Demi-Human ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til AJIN: Demi-Human herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til AJIN: Demi-Human er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AJIN: Demi-Human stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar