Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ajji

15/05/2018 | Flixfilm

Se Ajji på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Devashish Makhija
Skuespillere: Sushama Deshpande, Smita Tambe, Sharvani Suryavanshi, Abhishek Banerjee
Spilletid: 104 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da hendes barnebarn udsættes for et seksuelt overfald af en magtfuld mand, og retfærdigheden ikke sker fyldest, planlægger en fattig, svag og gammel kone en voldsom hævn.


Se Ajji på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAjji havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ajji ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ajji herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ajji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ajji stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar