Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

AKA

28/04/2023 | Flixfilm

AKA på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Morgan S. Dalibert
Skuespillere: Alban Lenoir, Eric Cantona, Thibault de Montalembert
Spilletid: 122 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En benhård specialagent får sin moral sat på prøve, da han infiltrerer et forbrydersyndikat og helt uventet bliver venner med chefens unge søn.Se AKA på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

AKA havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til AKA på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om AKA ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AKA stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame AKA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til AKA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar