Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Akame ga Kill!

Akame ga Kill!

01/03/2020 | Flixfilm

Akame ga Kill! på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sôma Saitô, Corey Hartzog, Sora Amamiya
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tatsumi rejser ud for at tjene penge til at hjælpe sin fattige landsby. Da en flok lejemordere redder ham, slutter han sig til deres kamp mod den korrupte regering.

Akame ga Kill! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Akame ga Kill! på YouTube.Se Akame ga Kill! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Akame ga Kill! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Akame ga Kill! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Akame ga Kill!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Akame ga Kill! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar