Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Akame ga Kill!

Akame ga Kill!

01/03/2020 | Flixfilm

Se Akame ga Kill! på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Comedy, Crime, Drama, Fantasy, Horror, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sôma Saitô, Corey Hartzog, Sora Amamiya, Molly Searcy
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Tatsumi rejser ud for at tjene penge til at hjælpe sin fattige landsby. Da en flok lejemordere redder ham, slutter han sig til deres kamp mod den korrupte regering.


Se Akame ga Kill! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAkame ga Kill! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Akame ga Kill! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Akame ga Kill! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Akame ga Kill! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Akame ga Kill! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar