Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Akmal: Life of Akmal

Akmal: Life of Akmal

15/04/2015 | Flixfilm

Akmal: Life of Akmal på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Jim Hare
Skuespillere: Akmal Saleh
Spilletid: 63 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Komikeren Akmal udstiller sit privatliv – fra opvæksten i Egypten til udsmidningen fra den koptisk-ortodokse kirke.

Akmal: Life of Akmal havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Akmal: Life of Akmal på YouTube.Se Akmal: Life of Akmal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Akmal: Life of Akmal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Akmal: Life of Akmal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Akmal: Life of Akmal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Akmal: Life of Akmal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar