Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Al Pitcher – Fy Fan Sweden!

Al Pitcher – Fy Fan Sweden!

15/05/2019 | Flixfilm

Al Pitcher – Fy Fan Sweden! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Ben Kersley
Skuespillere: Al Pitcher
Spilletid: 60 min
Land: Sweden
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Med prøver på det bedste fra repertoiret i sit onemanshow dykker Al Pitcher ned i ulemperne ved at være ny i Sverige.

Al Pitcher – Fy Fan Sweden! havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Al Pitcher – Fy Fan Sweden! på YouTube.Se Al Pitcher – Fy Fan Sweden! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Al Pitcher – Fy Fan Sweden! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Al Pitcher – Fy Fan Sweden! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Al Pitcher – Fy Fan Sweden!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Al Pitcher – Fy Fan Sweden! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar