Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Al Pitcher – Fy Fan Sweden!

Al Pitcher – Fy Fan Sweden!

15/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Al Pitcher – Fy Fan Sweden! på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Andreas Segerfeldt
Skuespillere: Al Pitcher
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Med prøver på det bedste fra repertoiret i sit onemanshow dykker Al Pitcher ned i ulemperne ved at være ny i Sverige.


Se Al Pitcher – Fy Fan Sweden! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Al Pitcher – Fy Fan Sweden! havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Al Pitcher – Fy Fan Sweden! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Al Pitcher – Fy Fan Sweden! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Al Pitcher – Fy Fan Sweden! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Al Pitcher – Fy Fan Sweden! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar