Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Al Posto Suo

Al Posto Suo

28/04/2021 | Flixfilm

Se Al Posto Suo på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Riccardo Donna
Skuespillere: Lorenzo Acquaviva, Andrea Bosca, Roberto Citran, Aurora Ruffino
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et par tvillingebrødre, hvis indbyrdes forhold er dårligt, og som er fuldstændige modsætninger, bliver nødt til at bytte roller i en måned, hvis de vil beholde deres arv.

Al Posto Suo havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Al Posto Suo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Al Posto Suo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Al Posto Suo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Al Posto Suo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Al Posto Suo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar