Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alalá

15/05/2022 | Flixfilm

Alalá på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: Neyazi Mustafa
Skuespillere: Farid Shawqi, Hind Rustum, Aminah Rizq
Spilletid: 98 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et kulturcenter for børn i et multikulturelt kvarter i Sevilla bruger flamencodans som et middel til at skabe optimisme og fremme sociale forandringer.

Alalá havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alalá på YouTube.Se Alalá på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alalá ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alalá stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alalá, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alalá er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar