Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Alan Arkin ude af prisbelønnet komedieserie

Alan Arkin ude af prisbelønnet komedieserie

25/09/2020 | Flixfilm

Alan Arkin ude af prisbeloennet komedieserieMichael Douglas må se langt efter sin makker og ven i komedieserien ‘The Kominsky Method’ når tredje og sidste sæson løber over skærmen.

Skuespilleren Alan Arkin, som spiller Sandy Kominskys (Douglas) betroede agent Norman Newlander vil nemlig ikke medvirke i den kommende sæson.

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie Deadline.

Det er lidt uklart hvorfor at Oscar-vinder Alan Arkin har valgt, at forlade komedieserien, som både har vundet Emmys og Golden Globes, men beslutningen er øjensynligt taget inden at coronakrisen ramte verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Belutningen kommer dog som en overraskelse for produktionsholdet, da Alan Arkin og sin karakter medvirker i hele sæson 2, som havde premiere i oktober 2019, uden at hans snarlige exit bliver berørt.

Dermed vil tredje og sidste sæson starte med Alan Arkins overraskende fravær og han vil på den ene eller anden måde blive skrevet ud af serien.

LÆS OGSÅ   Studio Ghiblis nyeste film 'Earwig And The Witch' kommer på Netflix

‘The Kominsky Method’ følger skuespilcoachen Sandy Kominsky (Douglas) og hans bedste ven Norman Newlander (Arkin), mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.

I anden sæson mødtes Sandy med sin datters nye kæreste, som er ubehageligt tæt på samme alder som Sandy (spillet af Paul Reiser), mens Norman fik kontakt til en gammel flamme, der spilles af Jane Seymour.

Det forventes, at at tredje og sidste sæson af ‘The Kominsky Method’ får premiere på streamingtjenesten til næste år.

Se ‘The Kominsky Method‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar