Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alan Partridge

Alan Partridge

01/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Alan Partridge på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Declan Lowney
Skuespillere: Colm Meaney, Steve Coogan, Tim Key, Karl Theobald
Spilletid: 90 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den legendariske blærerøv Alan Partridge, som blev gjort berømt af komikeren Steve Coogan, er en bizar radiovært i denne nye side i historien om hans vanvittige liv.


Se Alan Partridge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alan Partridge havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alan Partridge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alan Partridge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alan Partridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alan Partridge stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar