Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alarmoty in the Land of Fire

Alarmoty in the Land of Fire

18/04/2019 | Flixfilm

Se Alarmoty in the Land of Fire på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Ahmad El-Badri
Skuespillere: Ahmad Adam, Alaa Morsy
Spilletid: 94 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: En vrissen og åbenmundet mand bliver taget til fange af terrorister, da han er på ferie på et resort.


Se Alarmoty in the Land of Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlarmoty in the Land of Fire havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alarmoty in the Land of Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alarmoty in the Land of Fire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alarmoty in the Land of Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alarmoty in the Land of Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar