Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alba

15/07/2022 | Flixfilm

Alba på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Daniel Sayer
Skuespillere: Jon Foster, Marija Skaricic
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Alba vågner på en strand med tegn på at være blevet voldtaget, men kan ikke huske noget. Hun får så at vide, at det er hendes kærestes venner, der har voldtaget hende.

Alba (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alba på YouTube.Se Alba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alba (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alba (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar