Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Albion: The Enchanted Stallion

01/07/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Castille Landon
Skuespillere: Avery Arendes, Stephen Dorff, Johnny Sequoyah, Heather Rae Friedenberg
Spilletid: 106 min
Land: USA, Bulgaria
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.3

Resumé: Da en magisk hest transporterer hende til en fantasi-ø, der regeres af en ond general, sætter en modig pige sig for at redde landet en gang for alle.


Se Albion: The Enchanted Stallion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Albion: The Enchanted Stallion herunder:Fra premieredatoen (1. juli, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Albion: The Enchanted Stallion stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Albion: The Enchanted Stallion

  1. Bente - kl. 03:58, 12-08-2018:

    fantastisk film håber på en fortsættelse

    Skriv kommentar