Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Albion: The Enchanted Stallion

Albion: The Enchanted Stallion

01/07/2017 | 1 kommentar

Se Albion: The Enchanted Stallion på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Castille Landon
Skuespillere: Avery Arendes, Stephen Dorff, Johnny Sequoyah, Heather Rae Friedenberg
Spilletid: 106 min
Land: USA, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Da en magisk hest transporterer hende til en fantasi-ø, der regeres af en ond general, sætter en modig pige sig for at redde landet en gang for alle.


Se Albion: The Enchanted Stallion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Albion: The Enchanted Stallion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Albion: The Enchanted Stallion stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Albion: The Enchanted Stallion

  1. Bente - kl. 03:58, 12-08-2018:

    fantastisk film håber på en fortsættelse

    Skriv kommentar