Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alcatraz

17/04/2022 | Flixfilm

Alcatraz på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Mark Homer, Derek Nelson, Lee Bane
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Inden for murene i et af verdens mest berygtede fængsler forsøger en gruppe desperate indsatte at flygte – og er villige til at dø i forsøget.

Alcatraz havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alcatraz på YouTube.Se Alcatraz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alcatraz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alcatraz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alcatraz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alcatraz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar