Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alchemy of Souls

Alchemy of Souls

21/01/2023 | Flixfilm

Alchemy of Souls på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jae-Wook Lee, Min-Hyun Hwang, Joon-Sang Yoo
Spilletid: 40S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Handling: En stærk troldkvinde i en blind kvindes krop møder en mand fra en prestigefyldt familie, som ønsker hendes hjælp til at ændre sin skæbne.Se Alchemy of Souls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alchemy of Souls (Part 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alchemy of Souls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alchemy of Souls (Part 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alchemy of Souls (Part 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alchemy of Souls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alchemy of Souls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar