Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aldo Moro – The Statesman

Aldo Moro – The Statesman

16/06/2021 | Flixfilm

Se Aldo Moro – The Statesman på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Gianluca Maria Tavarelli
Skuespillere: Michele Placido, Marco Foschi, Libero De Rienzo, Donatella Finocchiaro
Spilletid: 173 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Dette dokudrama er baseret på erindringsbogen og fokuserer på professor og politiker Aldo Moros sidste dage set gennem hans elevers øjne.

Aldo Moro – The Statesman havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aldo Moro – The Statesman på YouTube.Se Aldo Moro – The Statesman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aldo Moro – The Statesman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aldo Moro – The Statesman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aldo Moro – The Statesman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aldo Moro – The Statesman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar