Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am

Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am

19/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et retrospektivt kig tilbage på den Grammy-belønnede spanske musiker Alejandro Sanz' liv og karriere.


Se Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar