Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am

Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am

19/08/2018 | Flixfilm

Se Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et retrospektivt kig tilbage på den Grammy-belønnede spanske musiker Alejandro Sanz' liv og karriere.


Se Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlejandro Sanz: What I Was Is What I Am havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alejandro Sanz: What I Was Is What I Am stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar