Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alessandro Cattelan: One Simple Question

Alessandro Cattelan: One Simple Question

18/03/2022 | Flixfilm

Alessandro Cattelan: One Simple Question på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alessandro Cattelan
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Alessandro Cattelan leder efter lykken gennem interviews og unikke oplevelser med kendte gæster som Paolo Sorrentino og Roberto Baggio.

Alessandro Cattelan: One Simple Question (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alessandro Cattelan: One Simple Question på YouTube.Se Alessandro Cattelan: One Simple Question på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alessandro Cattelan: One Simple Question (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alessandro Cattelan: One Simple Question (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alessandro Cattelan: One Simple Question, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alessandro Cattelan: One Simple Question er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar