Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alex Fernández: The Best Comedian in the World

Alex Fernández: The Best Comedian in the World

23/01/2020 | Flixfilm

Se Alex Fernández: The Best Comedian in the World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Alex Fernández optræder med sine velkendte, selvbiografiske historier, men denne gang stikker det lidt dybere med en historie om en af hans seks søskende.

Alex Fernández: The Best Comedian in the World havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alex Fernández: The Best Comedian in the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alex Fernández: The Best Comedian in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alex Fernández: The Best Comedian in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alex Fernández: The Best Comedian in the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alex Fernández: The Best Comedian in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar