Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alex Fernández: The Best Comedian in the World

Alex Fernández: The Best Comedian in the World

23/01/2020

Se Alex Fernández: The Best Comedian in the World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Komikeren Alex Fernández optræder med sine velkendte, selvbiografiske historier, men denne gang stikker det lidt dybere med en historie om en af hans seks søskende.


Se Alex Fernández: The Best Comedian in the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alex Fernández: The Best Comedian in the World havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Alex Fernández: The Best Comedian in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alex Fernández: The Best Comedian in the World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alex Fernández: The Best Comedian in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alex Fernández: The Best Comedian in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar