Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Alex Fernández: The Best Comedian in the World

Alex Fernández: The Best Comedian in the World

23/01/2020 | Flixfilm

Alex Fernández: The Best Comedian in the World på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Alex Fernández optræder med sine velkendte, selvbiografiske historier, men denne gang stikker det lidt dybere med en historie om en af hans seks søskende.Se Alex Fernández: The Best Comedian in the World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alex Fernández: The Best Comedian in the World havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alex Fernández: The Best Comedian in the World på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alex Fernández: The Best Comedian in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alex Fernández: The Best Comedian in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alex Fernández: The Best Comedian in the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alex Fernández: The Best Comedian in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar