Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alex Strangelove

Alex Strangelove

08/06/2018 | Flixfilm

Se Alex Strangelove på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Craig Johnson
Skuespillere: Michael Abela, Brendan Archer, Joshua Barragan
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: High school-eleven Alex Truelove planlægger at miste sin mødom til sin kæreste Claire, men planerne går galt, da han møder Elliot.

Alex Strangelove havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alex Strangelove på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alex Strangelove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alex Strangelove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alex Strangelove, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alex Strangelove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar