Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexa and Katie

Alexa and Katie

26/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Alexa and Katie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Alexa kæmper mod kræften. Men med sin bedste ven Katie ved sin side begynder hun også på high school – og er klar til hvad som helst.


Se Alexa and Katie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alexa and Katie (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alexa and Katie (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alexa and Katie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alexa and Katie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexa and Katie (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore