Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexa and Katie

Alexa and Katie

13/06/2020 | Flixfilm

Se Alexa and Katie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alexa kæmper mod kræften. Men med sin bedste ven Katie ved sin side begynder hun også på high school – og er klar til hvad som helst.

Alexa and Katie (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alexa and Katie på YouTube.Se Alexa and Katie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alexa and Katie (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexa and Katie (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alexa and Katie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alexa and Katie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar