Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

22/05/2016 | Flixfilm

Se Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Miguel Arteta
Skuespillere: Steve Carell, Jennifer Garner, Ed Oxenbould, Dylan Minnette
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den elleveårige Alexander vågner til tegn på en virkelig dårlig dag. Da hans dårlige dag smitter af på resten af familien, bliver det endnu værre.


Se Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar