Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexander

Alexander

01/11/2020 | Flixfilm

Alexander på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Oliver Stone
Skuespillere: Colin Farrell, Anthony Hopkins, Rosario Dawson
Spilletid: 175 min
Land: United States, United Kingdom, Germany, Netherlands, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Oliver Stone går i krig med sagaen om den legendariske makedonske kriger Alexander den Store, hvis lederskab var præget af nådesløshed og snu politik.

Alexander havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alexander på YouTube.Se Alexander på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alexander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexander stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alexander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alexander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Alexander

  1. Ben - kl. 08:54, 02-11-2020:

    Absolut mesterværk.
    Grandiøs og dramatisk portræt af historien og vangelis’ musik er ren magi i denne sammenhæng.

    Måske ikke for alle siden der går langt over toppen, men for historie elskere som jeg er den en absolut klassiker.

Skriv kommentar